Menu Sluiten

Mooi Verhaal On Tour

Dit jaar is alles anders. Daarom is besloten om het project Mooi Verhaal in de vorm van de pop-upwinkel in winkelcentrum ’t Forum niet door te laten gaan, maar bedachten stadspredikant Bert Altena, diaconaal werker Dick Vos en jeugdwerker Daniel Kehanpour een alternatief: Mooi Verhaal on Tour.

Foto (c) Dick Vos

“We vinden het ontzettend jammer dat Mooi Verhaal in de inmiddels traditionele vorm van de pop-upwinkel dit jaar niet door kan gaan”, vertelt Bert Altena. “Als alternatief gaan we onder het motto Mooi Verhaal On Tour in de periode van Advent de stad in met een speciaal uitgevoerde bakfiets. We gaan diverse locaties bezoeken, zoals scholen, verpleeghuizen, ziekenhuis en het asielzoekerscentrum om een kerstattentie te brengen. Daarnaast zijn we met de bakfiets in de stad aanwezig om contact te maken met het publiek, om een bakje koffie te kunnen schenken, gesprekken te voeren en mooie verhalen te horen. Zo hopen zo in deze periode iets voor mensen te betekenen.”

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de invulling van dit alternatieve project. De start van Mooi Verhaal on Tour is zaterdag 28 november. De Mooi Verhaal-bakfiets is vervolgens elke woensdag- tot en met zaterdagmiddag tot Kerst onderweg. Je kunt het project volgen via de facebookpagina van Mooi Verhaal: www.facebook.com/MooiVerhaalAssen.

Zie ook:  https://youtu.be/rdF5-qNaQOE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.