Menu Sluiten

Momentje rust in corona-hectiek

Heb je behoefte aan even een momentje rust, bezinning, of een luisterend oor? Daarvoor kun je terecht in het kerkgebouw van Het Lichtpunt, De Boomgaard 7 in Kloosterveen, op dinsdag- en vrijdagavond tussen 19:30 en 21:00 uur.

Je kunt even stil zijn, een kaarsje aansteken, iets in het gebedsboek schrijven. Er klinkt rustige muziek. Er zijn mensen voor als je een gesprek zou willen. Alles uiteraard volgens de spelregels van het RIVM. Kortom, een laagdrempelig, niets verplichtend, open huis waar je korter of langer, eenmalig of vaker, van harte welkom bent!

Stiltehoek in Het Lichtpunt
Foto (c)
Roelof Telgenhof

“We leven in een tijd waarin veel op mensen afkomt. Misschien wil je dat even delen of zoek je een plek om tot rust te komen”, zegt dominee Bart Dubbink van Het Lichtpunt. “Misschien zoek je een luisterend oor, iemand bij wie je even van je af kunt praten”, vult zijn collega dominee Harry Harmsen van De Ontmoeting aan. “Daar geven we graag gelegenheid voor en daarom staan de kerkdeuren open, voor iedereen, gelovig of niet, om zomaar even binnen te lopen.”

Deze ‘open kerk’ is een gezamenlijk initiatief van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Protestantse Kerk in Kloosterveen. Om daarmee dienstbaar te zijn aan alle bewoners van deze wijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.