Menu Sluiten

Midzomeravondconcert: ‘Mooie Nederlandse liedjes over hoop en liefde’

Mark Pepping & combo

Tijdens de midzomeravondconcerten zingt Mark Pepping het rijke oeuvre van zijn favoriete Nederlandse artiesten. Samen met vier topmuzikanten Gerard Kema, Rick Lammers, Bart Winsingh en Cees Bolhuis brengt hij een mooi en gevarieerd programma uit het repertoire van o.a. Ramses Shaffy, Robert Long, Simone Kleinsma, André van Duin en Boudewijn de Groot. Liedjes over hoop en liefde, omdat we in deze tijden van beide niet genoeg kunnen hebben. De concerten vinden plaats in de schitterende ambiance van de Margarethakerk in Norg.

Foto (c) Aangeleverde foto

Mark Pepping (1992) is beroepsmatig actief als componist, producer en arrangeur voor diverse nationale en regionale artiesten; (Wia Buze, Tony Neef, Wesley Klein, Imca Marina e.v.a.).

Op de bühne is hij werkzaam als zanger, musicus, en staat als dirigent voor een aantal bekende koren uit de regio; Eelder Bloemenkoor, Paiser Hopsingers, Oosterstörm Groningen & Popkoor XING Assen.

Alle concerten worden gehouden volgens de richtlijnen van het RIVM. Met een maximale bezetting van 50 bezoekers per concert, op 1,5 meter. Er zijn telkens 2 concerten per avond, aanvang 19.30 uur en 21.00 uur. Het concert duurt 60 minuten en bevat geen pauze. Reserveren is verplicht, dit kan via de website: www.markpepping.nl/midzomeravondconcert.

Komt u met meerdere personen uit uw gezin en kunt u daarom bij elkaar zitten? Laat dan één persoon meerdere kaarten afrekenen. Wij zorgen ervoor dat u als gezin bij elkaar kunt zitten.

Speeldata, locatie: Margarethakerk te Norg
Donderdag 30 juli 2020 Concert 1: 19.30 uur
Concert 2: 21.00 uur

Donderdag 6 augustus 2020 Concert 1: 19.30 uur
Concert 2: 21.00 uur

Donderdag 13 augustus 2020 Concert 1: 19.30 uur (uitverkocht)
Concert 2: 21.00 uur

Kom op een zwoele zomeravond genieten van prachtige Nederlandse muziek over hoop en liefde. Live uitgevoerd. Omdat het weer kan!
Reserveren verplicht: www.markpepping.nl/midzomeravondconcert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.