Menu Sluiten

MERCURIUSCENTRUM BRENGT DE ZOMER NAAR ASSEN!

Voor alle thuisblijvers of vakantiegangers in eigen land, heeft het Mercuriuscentrum dit jaar de ultieme actie!

Op vier opeenvolgende zaterdagen in de zomervakantie (zaterdag 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus) vindt in Mercurius een zomeractie plaats! Bij besteding van €25,- in één of meerdere winkels in het Mercuriuscentrum kun je geheel gratis de perfecte vakantiefoto laten maken bij het fotopunt naast Only (Mercuriusplein 90). Hier is een greenscreen studio opgezet, waarbij je het ideale zomerplaatje kunt laten creëren, perfect voor Instagram, Facebook of je fotoalbum!

Foto (c) Aangeleverde foto

Om jou deze zomer nóg meer te laten stralen, maak je wanneer je deze foto maakt ook nog eens kans op €150,- shoptegoed voor het Mercuriuscentrum! Zien we jou ook deze zomer?

Afgelopen zaterdag vond de eerste actie plaats en het was een groot succes! De foto van Marijke Grennatia heeft de eerste €150,- shoptegoed gewonnen, van harte gefeliciteerd! Kom jij ook een poging wagen?
De zomeractie vindt nog plaats op zaterdagen 1, 8 en 15 augustus van 12.00 – 16.00 uur.

Over Mercuriuscentrum
Mercuriuscentrum is een winkelcentrum in de binnenstad in Assen met een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er verschillende winkels voor telecom, beauty, fashion, sport & design. Daarnaast kun je er ook heerlijk koffie drinken, lunchen en dineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.