Menu Sluiten

Meldpunt voor getroffen Assenaren van de kinderopvangtoeslagaffaire

De gemeente Assen heeft een speciaal meldpunt ingericht voor inwoners die gedupeerd zijn door de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst. Zij kunnen hier terecht voor hulp bij (financiële) problemen. De Belastingdienst compenseert ouders die in de problemen zijn gekomen door de toeslagenaffaire. Maar dat is niet altijd genoeg. Daarom biedt de gemeente ondersteuning.

Bereikbaar via e-mail     Het meldpunt is bereikbaar via meldpuntgedupeerdenkinderopvangtoeslag@wpda.nl. Op basis van de contactgegevens in de mail neemt een medewerker van het Werkplein Drentsche Aa zo spoedig mogelijk contact op en zorgt dat de gedupeerde op de juiste plek terecht komt voor de ondersteuning die nodig is. Het kan bijvoorbeeld gaan om hulp rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen.

Wie zijn gedupeerd?      Het gaat om inwoners van wie de kinderopvangtoeslag onterecht is stopgezet tussen 2005 en 2019. Het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst kan aangeven of iemand inderdaad tot deze doelgroep behoort. Het team is gratis bereikbaar op tel. 0800 2 358 358.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.