Menu Sluiten

Meld uw jeugdige Sportkanjers aan voor het ontvangen van een sportcertificaat!

Woensdag 1 april worden de de jeugdige Sportkanjers van de gemeente Assen in het zonnetje gezet tijdens een speciale bijeenkomst in de sporthal Olympus. Uit handen van wethouder Bob Bergsma ontvangen zij dan een Sportcertificaat tijdens een feestelijke uitreiking. Om dit tot een succes te maken, heeft de gemeente u nodig.

Kent u Sportkanjers binnen uw school, vereniging, vriendenkring, familie etc. die een knappe sportprestatie hebben behaald in 2019 en die absoluut in aanmerking komen voor een sportcertificaat? Laat het de gemeente dan weten!

Foto (c) Aangeleverde foto

Je bent een sportkanjer als:
je maximaal 13 jaar bent en woont in de gemeente Assen
je in het jaar 2019 tenminste in de top 3 geëindigd bent bij de Drentse of (Noord)-Nederlandse Kampioenschappen of kampioen bent geworden in je competitie, alleen of samen met je team een hele bijzondere prestatie hebt geleverd.

De sportkanjers kunt u aangemelden tot 24 maart via een formulier op assen.nl/sportcertificaat. Zet daarin de volgende punten:
Naam of namen van de Sportkanjer(s), adres, geboortedatum en geslacht
De sportprestatie of prestaties die hij/zij behaald heeft
Contactgegevens van de aanmelder: naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Jeugdige Sportkanjers krijgen na 24 maart een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking van de certificaten. De uitreiking is woensdag1 april tussen 18.30 en 20.00 uur. Let op: Als u een sportkanjer opgeeft, zorg er dan voor dat deze sportkanjer er ook is tijdens deze uitreiking. .

De gemeente gaat er vanuit u zo eerst voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen, dan horen wij dat graag. U kunt dan contact opnemen met Rita Buikema; tel. 06-46885086

De gemeente Assen ziet uw aanmelding graag tegemoet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.