Menu Sluiten

Meet & Greet Kerstman en Elf in de hondenspeeltuin

Op 21 december komt de Kerstman, mevrouw Kerstman en Elf met rijtuig en paarden naar de hondenspeeltuin. Na ontvangst door de voorzitter zal de Kerstman het feest officieel openen door het ontsteken van de verlichting. Tevens wordt er even stilgestaan bij de wens van de Stichting Hondenspeeltuin Midden-Drenthe om het watergedeelte uit te breiden.

Dit is nodig, omdat het zwembad veel wordt gebruikt en kleine hondjes en honden met watervrees het zwembad mijden. Het nieuwe gedeelte moet worden voorzien van fonteinen, douches en waterbogen. De honden blijven hierbij op gelijke hoogte als de rest van de speeltuin. Ze houden zo een veilig gevoel en krijgen een plezierig waterervaring.

Foto (c) Lidie Hatzmann

Samen met het zwembad zal het nieuwe gedeelte het eerste waterparadijs voor honden in Nederland moeten worden. De stichting is op dit moment in gesprek met de gemeente over de mogelijkheden. Het doel is dat het in 2020 gerealiseerd kan worden. Bezoekers kunnen een bijdrage leveren door een vrijwillige donatie voor het project doen. In ruil mogen ze gratis op de foto met de Kerstman & Elf en ze ontvangen een grote kerstlaars gevuld met lekkers en speeltjes voor de hond. De gevulde Kerstlaars is mede mogelijk gemaakt door diverse middenstanders in Beilen. Het Kerstfeest begint om 14.00 uur en vindt plaats aan de Ossebroeken in Beilen. De entree is deze middag gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.