Menu Sluiten

Mbo-opleiding kiezen? Noorderpoort organiseert online studiekeuze-events van 7 t/m 11 december

Ga je volgend studiejaar een mbo-opleiding volgen? En heb je al een leuke opleiding op het oog, maar wil je hierover meer weten? Meld je dan aan voor de online studiekeuze-events van Noorderpoort! Van maandag 7 t/m donderdag 11 december zitten onze docenten/voorlichters voor je klaar om je via een online verbinding meer te vertellen over de opleiding(en) waarin jij geïnteresseerd bent. Aanmelden doe je via www.noorderpoort.nl/studiekeuze-event.

Foto (c) Aangeleverde foto

Begin november maakten ruim 850 jongeren van deze mogelijkheid gebruik om persoonlijk in gesprek te gaan met onze docenten/voorlichters van de verschillende opleidingen. Vaak deden ze dat samen met hun ouder(s). Uit de reacties blijkt dat dit als een prettige manier van online voorlichten wordt gezien. Reden voor Noorderpoort om van 7 t/m 11 december te kiezen voor een zelfde opzet.

Persoonlijk online gesprek over opleiding(en) waarin jij geïnteresseerd bent
Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je online via je computer in gesprek met een docent/voorlichter van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Op deze manier kun je alles over de opleiding te weten komen. Zo’n gesprek duurt maximaal 20 minuten. Aanmelden kan via www.noorderpoort.nl/studiekeuze-event. Uiteraard kun je je voor meerdere opleidingen/schoollocaties aanmelden.

Video’s van onze scholen, studentenverhalen en nog veel meer
Vanwege corona worden er in december nog geen meeloopdagen en open dagen georganiseerd. Daarvoor in de plaats zijn dus deze online studiekeuze-events. Noorderpoort bekijkt in het nieuwe jaar of er mogelijkheden zijn om meeloopdagen of open dagen in school te organiseren.

Hulp bij je studiekeuze
Om je toch zo veel mogelijk te helpen bij je studiekeuze, hebben we de website www.noorderpoort.nl/studiekeuze gelanceerd. Hierop vind je video’s hoe onze scholen er van binnen uit zien, lees je verhalen van huidige en oud-studenten, kun je je verder verdiepen in de wereld van onze opleidingen en nog veel meer.

Vragen? Wij helpen je graag via 06 25 68 19 18 (whatsapp), 0800 66 77 885 (telefoon) of hotspot@noorderpoort.nl (mail). Te bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.