Menu Sluiten

Mbo-opleiding kiezen? Ga online in gesprek met Noorderpoort-docenten (25 t/m 29 januari)

Ga je volgend studiejaar een mbo-opleiding volgen? En heb je al een leuke opleiding op het oog, maar wil je hierover meer weten? Meld je dan (evt. samen met je ouder(s)/verzorger(s)) aan voor de online studiekeuze-events van Noorderpoort! Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari zitten onze docenten/voorlichters voor je klaar om je via een online verbinding meer te vertellen over de opleiding(en) waarin jij geïnteresseerd bent. Aanmelden doe je via www.noorderpoort.nl/studiekeuze-event

Niet alleen het volgen van een opleiding is in corona-tijd anders dan anders, ook het kiezen van een opleiding gebeurt niet op de manier zoals we gewend zijn. Dit keer geen open dag, waarin je als toekomstig student de sfeer kunt komen proeven in onze gebouwen, maar een keuze ‘op afstand’. We gaan er alles aan doen om die afstand zo klein mogelijk te maken. Dat doen we met persoonlijke online studiekeuze-events. Onze docenten en voorlichters zitten van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari voor je klaar om je in een online gesprek meer te vertellen over Noorderpoort en onze opleidingen. 

Foto © Aangeleverde foto

Eerder al gingen zo’n 1500 leerlingen (vaak samen met hun ouder(s)/verzorger(s)) op dezelfde wijze het gesprek aan met onze docenten/voorlichters en die gesprekken werden goed gewaardeerd. Reden voor Noorderpoort om van 25 t/m 29 januari opnieuw te kiezen voor deze online studiekeuze-events.

Persoonlijk online gesprek over opleiding(en) waarin jij geïnteresseerd bent
Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je online via je computer in gesprek met een voorlichter/docent van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Op deze manier kom je alles over de opleiding te weten. Zo’n gesprek duurt maximaal 20 minuten. Sommige opleidingen bieden langere webinars of online proeflessen aan voor meerdere personen tegelijk. Aanmelden kan via www.noorderpoort.nl/studiekeuze-event. Uiteraard kun je je voor meerdere opleidingen/schoollocaties aanmelden.

Video’s van onze scholen, studentenverhalen en nog veel meer
Op www.noorderpoort.nl/studiekeuze vind je video’s hoe onze scholen er van binnen uit zien, lees je verhalen van huidige en oud-studenten, kun je je verder verdiepen in de wereld van onze opleidingen en nog veel meer. Noorderpoort bekijkt steeds of er mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld op termijn meeloopdagen in school te organiseren.

Vragen? Wij helpen je graag via 06 25 68 19 18 (whatsapp), 0800 66 77 885 (telefoon) of hotspot@noorderpoort.nl (mail). Te bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.