Menu Sluiten

Match tussen Matchmakers

De afgelopen 10 jaar zette Joyce Boerkoel Relatiebemiddeling IndiviDuo op de kaart in het Noorden. Veel singles vonden dankzij haar bemiddeling een passende relatie. De nieuwe duo’s gingen latten, samenwonen of trouwen én er zijn IndiviDuo baby’s geboren. Naast haar gekoppel, coachte zij singles die zelf een partner wilden vinden. Daarnaast organiseerde zij ruim 200 activiteiten voor singles van een wandeling tot een Tour d’Amour en van een Wadloopweekend tot een winterse reis naar Lapland. Bovendien schreef Joyce bijna 600 blogs die goed werden gelezen.

Foto © Aangeleverde foto

Wat met heel veel energie, liefde, tijd en gedrevenheid begon, wordt nu voortgezet door een nieuwe Matchmaker: Mona Verseijden. Joyce en Mona werden in de zomer door Alex van Klaveren van zeilschip Bounty gematcht. Beide dames kennen de schipper al jaren. Alex wist dat de oprichtster van IndiviDuo het roer wilde omgooien en dat Mona graag Matchmaker wilde worden.

Zoals het in elke prille relatie gaat, werd eerst veel gepraat en gezocht naar overeenkomsten en eventuele onoverbrugbare verschillen. Gelukkig bleek dat de nieuwe Matchmaker in spé dolgraag de ABC-methode (activiteiten, bemiddeling en coaching) wilde gebruiken bij relatiebemiddeling.

Bovendien bleek ze erg enthousiast en gedreven om IndiviDuo nog beter op de kaart te zetten. Toen ging alles in een sneltreinvaart! Per vandaag neemt Mona Verseijden Relatiebemiddeling IndiviDuo helemaal over van Joyce Boerkoel, waardoor de singles in het Noorden verzekerd blijven van Activiteiten, Bemiddeling en Coaching.

Dankzij de nieuwe eigenaar van IndiviDuo vinden ook in de toekomst veel individuen elkaar en vormen ze liefdevolle duo’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.