Marnick en Danielle Modder aan de leiding in Assen

Marnick en Danielle Modder aan de leiding in Assen
Met een ronde in 66 slagen (-6) speelde Marnick Modder twee slagen beter dan het huidige baanrecord van 68 slagen (Joost Luiten – 2002). Hij gaat hiermee aan de leiding in de ‘boys’ categorie bij de Tulip Golf Challenge in Assen.
Foto © Aangeleverde foto
Modder wordt op de voet gevolgd door Bob Geurts, dit jaar al winnaar van twee toernooien van de Global Junior Tour, die rond ging in 68 slagen (-4). De Deen August Thor Host, winnaar van de laatste editie van de Tulip Golf Challenge, moet voorlopig genoegen nemen met een derde positie na een ronde in 70 slagen (-2).

Dat golf bij de familie Modder door de aderen stroomt bewijst Marnick zijn zus Danielle, die na een score van 70 (-2) bij de ‘girls’ aan de leiding gaat. Toevallig genoeg voelt ook Danielle Modder de hete adem in haar nek van een Nederlandse en Deense. Marloes van de Brink schiet vandaag een 71 (-1) en Emilie Bjørge Myklebust completeert de girls top 3 na een ronde level par (72).

De derde editie van de Tulip Golf Challenge wordt door Pro Golf Events georganiseerd op de Drentsche Golf & Country Club en maakt deel uit van de Global Junior Golf Tour en Global Junior Golf 21golfleague. Uitslagen tellen mee voor de World Amateur Golf Ranking (WAGR).

Meer informatie over de Tulip Golf Challenge is te vinden op de website van Pro Golf Events: http://www.progolfevents.nl/tulipgolfchallenge

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.