Menu Sluiten

Marit zingt voor Drentse politici over post-corona tijdperk

Singer-songwriter Marit Nygård zingt op 7 juli een speciaal geschreven lied voor het Drents parlement. Dit gebeurt tijdens de laatste vergadering voor het zomerreces van Provinciale Staten. Marit zingt in het lied over het post-corona tijdperk, waarin het misschien best wel eens moeilijk zal zijn om weer aan het normale leven te wennen. Naast dit lied blikt zij in twee andere songs terug op het coronajaar.

Foto Marit Foto © K&C

Marit Nygård studeert biologie in Groningen, maar komt oorspronkelijk uit Meppel. Zij won vorig jaar de eerste prijs in de categorie muziek van de Kunstbende en wist te ontroeren tijdens de Vrijheid Suite op het Bevrijdingsfestival Drenthe. Marit wordt gezien als aanstormend muzikaal talent. Zij begeleidt zichtzelf op piano en gitaar en brengt kleine verdrietige, boze en blije liedjes uit het hart.
 
Marit verzorgt het optreden op verzoek van Stichting Kunst & Cultuur, die twee keer per jaar een talent tijdens een Statenvergadering mag programmeren vanwege een tekort aan podiumplaatsen in de provincie. Het optreden van Marit is om 13.30 uur live te zien op www.drentsparlement.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.