Menu Sluiten

LTC begint met videobeelden

Hoewel we momenteel al in de zomerperiode beland zijn, wordt er achter de schermen binnen de vereniging hard gewerkt aan een aantal nieuwe ontwikkelingen. Een daarvan is dat LTC vanaf komend seizoen start met het maken van videobeelden van alle wedstrijden van de eerste selectie.

Foto (c) Aangeleverde foto

Via onze eigen “tipgevers” vernamen wij een aantal weken geleden dat er een cameraman met de nodige ervaring hiervoor “in de markt” was. Een eerste (kennismakings)gesprek met Karel Muskita, Mike Kelly en ondergetekende volgde al snel en inmiddels – een aantal gesprekken verder – kunnen we melden dat het bestuur er in geslaagd is tot overeenstemming te komen met Egbert Oldengarm, de man die de afgelopen acht seizoenen al dan niet samen met anderen, het video-gebeuren rond onze Asser zusterclub ACV verzorgd heeft (ACV TV). Omdat hij daar (zonder contract, dus een vrije transfer 😉 in de onderhandelingen niet tot een bevredigend resultaat kon komen, was hij begonnen zich te oriënteren op de markt in voetballend Noord-Nederland. Inmiddels zijn de nodige afspraken met Egbert gemaakt en zijn al voorbereidingen getroffen om in augustus a.s. van start te gaan.

Vanaf komend seizoen is LTC daardoor verzekerd van videobeelden van LTC 1, voor het grootste deel als samenvattingen, maar soms ook voor analyse door de staf. En verder zullen er bij passende gelegenheden ook beelden gemaakt worden van andere teams, en bijzondere gebeurtenissen.

Hoe het allemaal precies gaat lopen is ook voor ons een avontuur, we doen dit allemaal voor de eerste keer natuurlijk. Mochten jullie ideeën hebben voor LTC-Tube (want zo gaan we het noemen, géén TV omdat het dat niet is), schroom dan niet om die door te geven. Dat wil niet zeggen dat ze ook altijd gehonoreerd gaan worden, want vaak is het krijgen van een idee sneller gedaan dan het uitvoeren ervan natuurlijk. Maar meedenken wordt zeker op prijs gesteld.

Op korte termijn zal het eerste inleidende item geplaatst worden, waarin zowel het bestuur als Egbert zullen proberen een wat gedetailleerder idee te geven over wat jullie het komende seizoen allemaal kunnen verwachten. Houd de website dus in de gaten, het komt eraan.

Rest ons om reeds nu onze grote dank uit te spreken richting bouwbedrijf Rotteveel; zij maken het ons mogelijk om dit seizoen gratis te kunnen beschikken over een voertuig en stellages waardoor Egbert alle wedstrijden kan bezoeken, zowel uit als thuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.