Menu Sluiten

Locatie Quintus opent de deuren

Op vrijdag 7 februari a.s. opent de locatie Quintus van het Dr. Nassau College de deuren. Iedereen is tussen 15.30 – 20.00 uur van harte welkom om de Open Dag te bezoeken. Leerlingen en medewerkers van de locatie vertellen graag over het onderwijs dat wordt aangeboden.

Foto (c) Aangeleverde foto

Piet Post (directeur a.i. locatie Quintus) vertelt: ‘leerlingen met een havo- en vwo-advies van de basisschool die op zoek zijn naar een bruisende school, kunnen op Quintus terecht. Naast het reguliere onderwijsprogramma bieden wij ook vier talentrichtingen en Cambridge English voor alle leerlingen aan. Door het aanbod van activiteiten op het gebied van techniek, muziek, toneel, taal, ondernemen en sport kunnen leerlingen bij ons ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn zodat hun talent in een inspirerende leeromgeving tot bloei kan komen.’

Omdat we graag nieuwe ontwikkelingen volgen, maken we tijdens deze Open Dag voor het eerst gebruik van de Open Dag app. Zo heb je alle informatie bij elkaar en direct bij de hand. Open de app in de appstore of in de playstore. Zoek locatie Quintus van het Dr. Nassau College en bekijk waar en wanneer welke activiteiten plaatsvinden.

Tijdens de Open Dag krijgen de bezoekers een goed beeld van het onderwijs dat op Quintus wordt aangeboden. Leerlingen treden op, bezoekers kunnen proeflesjes volgen en er wordt voorlichting gegeven. In een kleinschalig georganiseerde omgeving biedt locatie Quintus alle leerlingen de aandacht die ze verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.