Menu Sluiten

Lichtjesroute in Asser binnenstad

Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen heeft een lichtjesroute door de binnenstad ontwikkeld. De route leidt door mooi verlichte straten en langs de eyecatchers die door de hele binnenstad zijn te bewonderen. Menig “selfiemoment” om vrienden en familie fijne feestdagen te wensen, komt voorbij.

Foto © Pixabay

Rosa Hendriks van Vaart in Assen vertelt over de lichtjesroute: “We willen in deze lockdown onze inwoners toch iets bieden als binnenstad. Dan ga je nadenken wat nog wel kan en mag. Met onze sfeervolle nieuwe verlichting in het achterhoofd zijn we zo op het idee gekomen om een route te creëren. In de route hebben we een aantal vragen opgenomen over de verlichting. Hij is daarom heel geschikt om als gezin te lopen. Aan het einde van de middag er even lekker tussenuit voor een actieve wandeling na een hele dag thuis zitten is toch heerlijk?”

De lichtjesroute is te downloaden via Dit is Assen of via click & collect te bestellen op https://winkelen.ditisassen.nl/winkel/L5828800143573545/vvv-tourist-info-assen-drenthe en daarna af te halen bij VVV Assen aan de Marktstraat 8.

De nieuwe verlichting in de binnenstad is mede mogelijk gemaakt door bijdrages van Ondernemersfonds Assen, gemeente Assen, Ondernemend Assen, Mercuriuscentrum en winkelcentrum De Triade.