Menu Sluiten

LEON MOORMAN TRAPT THEATERTOUR AF IN PODIUM ZUIDHAEGE

Op zondag 26 januari trapt de SUNS Europe Festival winnaar Leon Moorman om 15:00 uur zijn theatertour af in Podium Zuidhaege Assen.

Leon Moorman groeide op in Drenthe, deed internationale podiumervaring op en heeft een grote passie voor liedjes schrijven en performen. Met zijn Drentstalige songs wil hij een internationaal publiek veroveren. Zijn muziek is te omschrijven als Nederpop met een Drentse tongval. De teksten zijn eerlijk en open en worden verpakt in mooie melodieën en nuchtere eenvoud.

Foto (c) Aangeleverde foto

Eind 2018 komt Moorman met zijn debuutsingle “Naor Huus”. Die valt uitstekend in de smaak bij landelijke radio in Nederland en Vlaanderen. Met zijn tweede single “Knooin” wint Leon op 22 juni 2019 zelfs het Drèents Liedtiesfestival. Leon vertegenwoordigde eind november 2019 Nederland op het SUNS Europe Festival in Italië, het internationale songfestival voor minderheidstalen. Met de winst van SUNS Europe Festival én een nominatie voor beste artiest voor Popgala Noord op zak, start hij zijn theatertour op 26 januari in Podium Zuidhaege.

Datum: zondag 26 januari

Locatie: Podium Zuidhaege – Zaal de Schalm

Aanvang: 15:00 uur

Entree: €10,00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.