Menu Sluiten

Lekker eten en een voorjaarsstuk maken met jouw vriendinnen

Hoe leuk is het om je eigen voorjaarsstuk te maken? Na het succes van de vorige Handy workshops van Yankee Doodle Assen, onbeperkt eten combineren met het maken van een creatief werkstuk, gaan ze op woensdag 11 maart voorjaarsstukken maken.

In samenwerking met Bianca’s Homestyle organiseren zij de perfecte vrouwenavond uit. Mooie voorjaarsstukken maken voor thuis, lekker creatief bezig zijn en de teambuilding verhogen. Dit gebeurt natuurlijk niet op een lege maag.

Foto (c) Aangeleverde foto

‘’Voordat de workshop begint zorgen wij voor een heerlijk buffet’’ vertelt eigenaar Gunhar Koops. ‘’

Met meer dan 150 verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen, is er voor iedereen keus genoeg.

Vlees, vis, kip, vegetarisch, nacho’s, curry’s and much much more. Te veel om op te noemen. Met ons nieuwe systeem hoef je hier niet op te wachten en brengen wij de gerechten aan tafel.’’ Tijdens deze avond word je door Bianca’s Homestyle van tafel gehaald en gaan de deelnemers bezig om de mooiste voorjaarsstukken in elkaar te zetten.

Tijdens deze workshop word je geholpen van A tot Z. Mocht je er even niet uitkomen, dan sta ik voor je klaar om te helpen waar nodig’’ aldus Bianca Appeldorn-Vos. Om de vriendinnenavond helemaal compleet te maken zorgt Yankee Doodle tussen de workshops door voor lekkere desserts zoals ijs en toetjes!

Bekijk hieronder het hele programma:
17.30 uur – Start Dinerbuffet
Tussentijds – Voorjaarsstuk maken
+- 21.00 uur – einde Workshop Fun Diner

De kosten voor deze Workshop i.c.m. een Fun Diner bedragen €45,- per persoon inclusief alle alcoholvrije drankjes. Jezelf en je vriendinnen opgeven voor de voorjaarsworkshop kan tot zondag 8 maart via deze link of door te mailen naar assen@yankeedoodle.nlGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.