Menu Sluiten

Ledenvereniging geeft online webinar ‘Artrose: wat nu?’ met Frans Poel

Artrose komt veel voor in Nederland. Van ongeveer 1,2 miljoen mensen is bij de huisarts bekend dat ze de aandoening hebben. Twee keer zo veel vrouwen als mannen hebben artrose. Knie-artrose komt het meeste voor, gevolgd door heupartrose.

In het online webinar ‘Artrose: wat nu?’ van Icare Ledenvereniging op dinsdag 13 oktober om 19.00 uur legt revalidatie-adviseur Frans Poel uit wat je kunt doen als je artrose hebt. Iedereen kan meedoen met het inspirerende webinar, dat gratis te volgen is op pc, laptop, tablet of smartphone. 

Foto (c)  Icare Ledenvereniging

In het webinar legt Frans Poel uit wat artrose is en hoe je kunt voorkomen dat je er meer last van krijgt. Hij geeft daarvoor tips en informatie. Het webinar is dinsdag 13 oktober om 19.00 uur eenvoudig te volgen via Stamtafel, de veilige online ontmoetingsplek van de ledenvereniging. Natuurlijk hebben de kijkers volop ruimte om vragen te stellen aan Frans Poel, tijdens en na het webinar. Aanmelden voor en meedoen aan het webinar kan via ledenvereniging.nl/artrose.

Online bijeenkomsten

Een fit en vitaal lijf zorgt ervoor dat je langer gezond blijft. Zodat je langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. De ledenvereniging helpt daarbij. Bijvoorbeeld met ledenvoordeel voor sporten met korting, apps, abonnementen, producten en ondersteuning. Waarmee mensen zelf thuis of in de buurt aan de slag kunnen. Ook geeft de ledenvereniging tips en adviezen. Omdat fysieke bijeenkomsten vanwege corona niet door kunnen gaan, houdt de ledenvereniging online bijeenkomsten.

Na het webinar over artrose op 13 oktober is er op 22 oktober een online meet-up met Eric Corton (bekend van televisie en de theatervoorstelling ‘Ma’) over werk en mantelzorg. Op 27 oktober geeft oud-marathonloper Gerard Nijboer een webinar over bewegen en op 29 oktober verzorgen Tineke van den Berg van Icare en Jos van der Deure van Alzheimer Nederland een webinar over zorgen voor een naaste met dementie. Alle informatie over de webinars is te vinden op ledenvereniging.nl/webinars.