Menu Sluiten

Laat-je-verrassen-wandelingen groot succes en krijgt vervolg

De laat-je-verrassen-wandelingen waren afgelopen voorjaar een groot succes en krijgen daarom een vervolg. Iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen of een wandelmaatje zoekt in Assen kan zich aanmelden.

Foto © Aangeleverde foto

Anne Gietema en Bert Altena namen dit voorjaar het initiatief voor de laat-je-verrassen-wandelingen, een manier om tijdens de lockdown toch nieuwe contacten te maken tijdens een wandeling. De verrassing zit vooral in de wandelpartner. Gietema: “Als je je aanmeldt word je gekoppeld aan één van onze vrijwilligers waarmee je samen een wandeling maakt.” Het startpunt van de wandeling is het Duurzaamheidscentrum en vervolgens kun je uit verschillende wandelroutes kiezen door het Asser Bos.

Honderd wandeldates

Het initiatief heeft volgens Gietema en Altena goed uitgepakt: “We hebben ruim honderd wandeldates georganiseerd. Met name in de eerste periode, toen de lockdown nog van kracht was, hebben veel mensen gebruikt gemaakt van ons initiatief.” Gietema was best verbaasd dat zoveel mensen zich opgaven en dat er blijkbaar behoefte aan was: “Mooi vond ik ook dat veel verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden meededen. Zo hebben we ook een aantal wandelingen met mensen uit het azc georganiseerd.”

Nu er weer een lockdown van kracht is, blaast Gietema het initiatief nieuw leven in.

Meedoen? Je kunt je aanmelden via mail (laat-je-verrassen@wandelassen.nl), via WhatsApp (06-51655974) of via de facebookpagina (www.facebook.com/wandelassen.nl). 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.