Menu Sluiten

Kom en voel je thuis in Drenthe

Het Drentse Landschap brengt een krant uit vol ideeën om de provincie Drenthe deze zomer te ontdekken

Op 1 juli 2020 brengt Het Drentse Landschap een krant uit, genaamd ‘Thuis in Drenthe’. De krant met een oplage van 50.000 exemplaren wordt verspreid via de Toeristische Informatie Punten (TIP’s), de informatiecentra van Het Drentse Landschap en alle vakantieparken en recreatiebedrijven in Drenthe. Ook krijgen bezoekers van het Drents Museum een krant mee.

In verband met corona heeft Het Drentse Landschap haar evenementen en activiteiten tot zeker 1 september (en grootschalige evenementen zelfs voor de rest van 2020) afgelast. Het Drentse Landschap grijpt de versoepelingen van de coronamaatregelen aan, om inwoners en bezoekers van Drenthe te laten zien wat er deze zomer te zien en te doen is in onze mooie provincie. Uiteraard met inachtneming van de anderhalvemeterregel.

Foto (c) Eigen collectie

In de krant vertelt Het Drentse Landschap over wat zij doet en alles wat daarmee verbonden is. Zo kun je een artikel lezen over het LOFAR-gebied, staat er een themapagina over Orvelte in, geven musea uit Drenthe aan wat er bij hen te doen is en zijn er artikelen te lezen van samenwerkingspartners van Het Drentse Landschap zoals het Duurzaamheidscentrum Assen, IVN Drenthe, ROEG! en tal van andere organisaties.

De krant staat vol ideeën om Drenthe deze zomer eens met andere ogen te bekijken. Ervaar met de krant in de hand het vele moois dat de provincie ons te bieden heeft.

De krant is tot stand gekomen met behulp van een bijdrage van de Nationale Postcodeloterij.