Menu Sluiten

Klimaatburgemeester gezocht voor gemeente Assen

Het ministerie van Economische Zaken zoekt nog een Klimaatburgemeester in de gemeente Assen. Op 28 oktober start de allereerste Nationale Klimaatweek. In die week laten we zien wat er in Nederland allemaal al gebeurt, maar ook wat er nog nodig is om de klimaatdoelen van 2030 te halen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar Nederlanders die zich al inzetten voor een beter klimaat.

Foto © Aangeleverde foto

Tijdens de Nationale Klimaatweek ((NKW) vraagt het ministerie op allerlei manieren aandacht voor alles wat er in het land gebeurt om klimaatverandering tegen te gaan. Bedrijven en organisaties (Klimaatsupporters) en gemeenten zullen in de Klimaatweek van zich laten horen. Het doel? Zoveel mogelijk Nederlanders inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.

Wat is jouw klimaatverhaal?
Tijdens de Nationale Klimaatweek spelen de Klimaatburgemeesters een belangrijke rol om de rest van Nederland te inspireren zich ook in te zetten. Het ministerie roept Nederlanders op mee te doen aan de week en zoekt voor alle gemeenten in Nederland een Klimaatburgemeester. Iemand die zich inzet voor een beter klimaat door zijn eigen levensstijl aan te passen en deze ervaring graag met anderen wilt delen. Dat kan iets groots zijn of klein. Goedkoop of duur. Ben jij die persoon uit gemeente Assen? Of ken je iemand? Geef jezelf (of die persoon) dan op via:  www.iedereendoetwat.nl/nkw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.