Kinderrommelmarkt tijdens de Summerbreak!

Assen- Aanstaande maandag op 19 augustus gaat de Summerbreak weer van start bij de Baggelhuizerplas. Voor het eerst dit jaar is er een kinderrommelmarkt bij waar jij je spulletjes kan verkopen! De kinderrommelmarkt is op woensdag 21 augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

Foto © Aangeleverde foto

Tijdens de Summerbreak zijn er ieder jaar rond 2500 a 3000 bezoekers. Vernieuwing staat hoog in het vaandel bij de projectgroep van Vaart Welzijn. Dit jaar is onder andere nieuw: De kinderrommelmarkt. De kinderrommelmarkt wordt een plek waar kinderen hun speelgoed en/of kinderkleding kunnen ruilen of verkopen. Is uw kind of ben jijzelf uitgekeken op speelgoed of ben je uit je kleren gegroeid? Misschien kun je er iemand anders blij mee maken. Een duurzame manier om minder weg te gooien en aan het milieu te denken!

De rommelmarkt is er voor en door kinderen (eventueel onder begeleiding van ouders/ verzorgers). Om 16:00 uur eindigt de Summerbreak voor die dag, en dus ook de kinderrommelmarkt.

Kom jij ook?
Kom ook en neem een kleed en je spulletjes mee! Aanmelden kan op de dag zelf bij de aanmeldtent. Deelname is gratis. Wil je meer weten over de Summerbreak en/of de kinderrommelmarkt? Neem dan contact op met het buurtteam in jouw wijk. De contactgegevens vind je op www.vaartwelzijn.nl. Of mail naar summerbreak@vaartwelzijn.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.