Menu Sluiten

Kinderen kunnen de hele zomer spelen met Kids Zomervermaak Assen

Springkussens, kinderspellen, muziek en zelfs een Disney prinses: de binnenstad van Assen staat de hele zomer van 2021 in het teken van Kids Zomervermaak. Elke woensdag- en zaterdagmiddag kunnen kinderen komen spelen op verschillende plekken in de stad.

Door: Esmée Söllner en Romy Posthumus

Remco Herlaar staat, verkleed als prins, speelgoed uit te delen aan kinderen. Hij mag namens Vaart Assen en de binnenstad Kids Zomervermaak organiseren. “Het is vermaak voor Assen en omstreken en ook voor de toeristen. Een hoop gezelligheid voor jong en oud”, legt hij uit.

Elke middag een ander thema

Elke speelmiddag heeft een speciaal thema. Gisteren was het thema ‘Sprookjes en Superhelden’. Herlaar: “Je ziet onder andere prinses Bella op het Koopmansplein. Er zijn prinsessenspellen, je kunt prinsessen kleuren en er zijn sprookjesonderdelen. Ook delen wij presentjes uit als prins zijnde.”

Foto © Kids Zomervermaak

Kids Zomervermaak is van 14 juli tot en met 4 september 2021. “We hebben onder andere nog een springkussen festival, we krijgen nog muziek en dans, theater en waterpret bij mooi weer.”

De kinderen vermaken zich goed ziet Herlaar: “Het is eindelijk vakantie dus het mag allemaal weer. We zien louter blije gezichtjes.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.