Menu Sluiten

Kennismaken met werk op zorgcentrale tijdens online speeddate

ZCN in Beilen en Veldhoven doet mee met Ontdekdezorg Week

De zorg is nog nooit zoveel in het nieuws geweest als het afgelopen jaar. Ook na de coronacrisis zal er een grote vraag naar medewerkers in de zorg zijn. De landelijke Ontdekdezorg Week van 22 tot en met 27 maart biedt de mogelijkheid om kennis te maken met werken in zorg en welzijn. Ook Zorgcentrale Noord (ZCN) met locaties in Beilen en Veldhoven (ConnectZorg) doet mee aan de Ontdekdezorg Week. Mensen met hart voor de zorg en gevoel voor techniek zijn van harte uitgenodigd om online te komen speeddaten op 23, 24 of 25 maart.

Foto © Aangeleverde foto

De Ontdekdezorg Week is dé kans om te oriënteren op werken in alle richtingen van zorg en welzijn. Bijvoorbeeld op het werk op een zorgcentrale. Want wel of geen (recente) ervaring in de zorg en wel of geen zorgopleiding: iedereen is welkom om kennis te maken met het werk van ZCN. De 150 zorgprofessionals van ZCN in Beilen en Veldhoven zorgen dat cliënten door heel Nederland veilig zijn verbonden met zorg: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doet ZCN met zorg op afstand. Zoals thuismonitoring bij leefstijlverandering en aandoeningen, persoonsalarmering, medicatiecontrole en beeldzorg.

Speeddate
Belangstellenden voor een baan bij ZCN kunnen zich aanmelden voor een speeddate op dinsdag 23, woensdag 24 of donderdag 25 maart. Tussen 15.00 en 16.00 uur kan men online en daarmee coronaproof kennismaken met de medewerkers van ZCN. Met een presentatie over het werk van ZCN, een virtuele rondleiding over de centrales in Beilen en Veldhoven en een kennismakingsgesprek. In dat gesprek wordt gekeken of het klikt en of er mogelijkheden zijn voor een baan bij ZCN. Bijvoorbeeld als verpleegkundig zorgcentralist of meldbankmedewerker.

Aanmelden
Aanmelden voor de speeddate kan door een mailtje te sturen naar ZCNcommunicatie@zcn.nl. Na de aanmelding ontvangt men een link om online mee te kunnen doen aan de speeddate.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.