Menu Sluiten

Karin Bloemen en Mariska van der Kolck komen naar Zeegse

Op zaterdag 16 mei komen Karin Bloemen en Mariska van der Kolck naar Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in Zeegse.

Foto (c) Aangeleverde foto

Deze twee show diva’s verrassen met een bruisende muzikale avond waar je maar moeilijk één sticker op plakt. Gelukkig niet. Want met hun unieke talenten en jarenlange ervaring flitsen ze moeiteloos van cabaret naar musical en weer terug.  Via een uitbundig Bette Midler nummer vinden ze moeiteloos zijn weg naar het stemmige dorp van Wim Sonneveld. Als powervrouwen weten ze je elk op hun eigen manier te raken. Niet voor niets heeft La Bloemen inmiddels al een Gouden harp en is ze Officier in de orde van Oranje-Nassau. En won Mariska al twee Johnny Kraaijkamp Musical Awards. Een steengoed duo dat van het podium af spettert. Rechtstreeks je hart in. Karin Bloemen & Mariska van Kolck komen naar Zeegse!

Wilt u deze kans niet missen? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen op de Schipborgerweg 8 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.