JeugdTheaterSchool Dynamo organiseert op 5 oktober een dynamische theatermiddag voor kinderen tussen 6 en 12 jaar

JeugdTheaterSchool Dynamo organiseert in het kader van Oktober Kindermaand op zaterdag 5 oktober een theatermiddag in Assen. Tijdens de theatermiddag kunnen kinderen kennis maken met diverse facetten van toneelspelen.

Gedurende de middag maken de kinderen een korte voorstelling die om 16.00 uur voor familie en vrienden opvoeren. De theatermiddag begint om 13.00 uur in de Werkplaats Havenkwartier, de thuisbasis van JeugdTheater Garage TDI. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van JTS Dynamo.

Op de foto Leerlingen van JeugdTheaterSchool Dynamo (c) Garage TDI

Vanaf 8 oktober starten de lessen weer in al onze Drentse vestigingen: Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel en Norg. Er zijn lessen voor kinderen tussen 6 en 8 jaar, tussen 9 en 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar. Bij Dynamo leer je op een leuke en uitdagende manier wat toneelspelen is. Er wordt een beroep gedaan op je fantasie en inlevingsvermogen. In de lessen wordt geïmproviseerd en met tekst gespeeld. We werken in blokken van 14 weken. Elk blok eindigt met een presentatie of voorstelling. Voor al onze jongeren organiseren we het Young XPeriment Festival in Theater DNK, waarbij elke jongeren groep de uitdaging aangaat om een nieuwe eenakter te maken vanuit een vooraf bepaald kader. Ook zijn er diverse andere activiteiten zoals de Mystery-theaterdag en de TDI-Theaterbende.

Jongeren die verder willen met theater kunnen vanaf hun 14e auditie doen bij Brandstof Vooropleiding Theater & Produtiehuis. Brandstof en Dynamo zijn beiden onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI.

Voor meer informatie: www.jtsdynamo.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.