JCI Assen vervult wens Kandelaarkerk

De wens om het ‘Keukenkastje van mij voor jou’ bij te vullen van de Kandelaarkerk stond met 162 stemmen op één in het wensboom overzicht van JCI Assen. En de wens is met behulp van de sponsoren van JCI Assen en AH Hillenga nu ook daadwerkelijk vervuld.

Foto © Aangeleverde foto

Wensboom 2018
Tijdens de wensboom op het Markplein in Assen werden door de leden van JCI Assen afgelopen december wensen opgehaald. JCI is een internationaal netwerk voor ondernemende mensen en JCI hanteert vier pijlers, waaronder het inzetten voor de maatschappij. Mensen konden via de wensboom voor een ander in en rond Assen een wens indienen en de mooiste, indrukwekkendste en ontroerendste wensen werden door de leden van JCI Assen geselecteerd. Na het selecteren van de wensen door de JCI leden konden mensen via een Facebook poll aangeven welke wensen zij graag vervuld zouden zien. Via sponsoren heeft JCI Assen geld opgehaald om de wensen uit te laten komen.

Ons keukenkastje van mij voor jou
De Kandelaarkerk werd meerdere malen ingediend met het initiatief ‘Keukenkasje van mij voor jou’ en uiteindelijk eindigde het initiatief via de poll op nummer één en de wens om het keukenkastje bij te vullen is door JCI Assen enthousiast opgepakt. Aan de muur van de kerk hangt een keukenkastje waar mensen, die het goed kunnen gebruiken, houdbare producten kunnen pakken. Het kastje kan door iedereen worden gevuld, maar doordat het initiatief erg populair is, is het kastje helaas gauw leeg.

Mooie samenwerking AH Hillenga
JCI leden Amanda van de Sande, Actio Advocaten, en Myrthe Strijker, Niquell Evenementen & Projecten, hebben de uitvoering van de wens opgepakt en zijn in gesprek gegaan met Richard Hillenga van AH Hillenga in Peelo. Daar hebben zij de vraag neergelegd of hij een grote partij houdbare producten kon leveren en bezorgen bij de Kandelaarkerk. De supermarkthouder hoefde hier niet lang over na te denken en gaf meteen aan dat hij naast het voorgestelde bedrag vanuit JCI Assen zelf een kwart extra zou sponsoren. De Kandelaarkerk, vertegenwoordigd door Rik Bakker, Eric Ebbers, Johannes Jansen en Bert van Wijk , is ontzettend blij met het vervullen van de wens: ‘hier kunnen wij een hele tijd mee vooruit’, aldus de mannen. ‘Op deze manier kunnen wij door de hulp van JCI Assen en AH Hillenga een heleboel mensen uit Assen helpen die het nodig hebben’.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.