Menu Sluiten

Inwoner Assen grote winnaar landelijke zwerfafvalcampagne McDonald’s

Mathijs wint mooie prijs door afval netjes weg te gooien

McDonald’s Nederland verrast in Joure de gelukkige winnaar van de landelijke zwerfafvalcampagne You Bin It, You Win It. Met deze campagne daagt McDonald’s gasten uit om samen de strijd aan te gaan tegen zwerfafval.

Zo wil het bedrijf uit de lijst van meest gevonden merken bij zwerfafval in Nederland verdwijnen. De winnaar werd bij McDonald’s restaurant Joure verrast na het goed weggooien van zijn afval.


Foto: Mathijs Slomp uit Assen is de gelukkige winnaar van de You Bin It, You Win It Cube Mountainbike (c) Aangeleverde foto

Al jaren doet McDonald’s er alles aan om zwerfafval te verminderen en op te ruimen. Helaas belandt een klein deel van de verpakkingen nog steeds op straat. Daar wil McDonald’s vanaf. Daarom lanceerde McDonald’s de campagne You Bin It, You Win It, de eerste zwerfafval-loterij in Nederland waarbij een presentator samen met een afvalexpert gasten beloont met mooie prijzen voor het correct weggooien van hun afval. McDonald’s wil op deze manier gasten bewust maken van de positieve gevolgen van afval goed weggooien: een schone omgeving en van het afval in de afvalbakken laat McDonald’s door nascheiding van het papier en plastic weer nieuwe materialen maken. Afgelopen weekend was Mathijs Slomp de gelukkige winnaar van een Cube Mountainbike.

Susanne Afman, Communicatie Consultant McDonald’s Nederland zegt: “Met de You Bin It, You Win It campagne willen we gasten bewust maken van de positieve gevolgen van het netjes weggooien van afval. Van tevoren is geloot waar de prijzen gaan vallen en wanneer. Afgelopen weekend was Mathijs de gelukkige winnaar. We wensen hem heel veel plezier met de prijs en dagen alle gasten uit om samen met ons meer te doen voor minder afval!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.