Menu Sluiten

Into Nature uit Assen ontvangt subsidie van Mondriaan Fonds

Stichting Into Nature Drenthe uit Assen ontvangt €25.000 van het Mondriaan Fonds. De bijdrage is bedoeld voor een publiekstoegankelijk programma dat bijdraagt aan een kwalitatief hoogwaardig en pluriform aanbod van hedendaagse beeldende kunst.

© RTV Drenthe / Marcel Drent

Het fonds draagt in totaal 4 miljoen euro bij aan de programma’s van 26 kunstpodia in Nederland. Het gaat om diverse podia, variërend van kleine kunstinitiatieven tot organisaties met een uitgebreid activiteitenprogramma.

Into Nature is een organisatie die kunstwerken van (inter)nationale kunstenaars verbindt aan de kenmerken van het Drentse landschap en actuele maatschappelijke vraagstukken. Het programma bestaat uit een tweejaarlijks buitententoonstelling en een doorlopend activiteitenprogramma. Afgelopen edities was Into Nature te zien in het Bargerveen bij EmmenFrederiksoord en het Holtingerveld, en het Drentsche Aa gebied. Via verschillende fiets- en wandelroutes maak je kennis met de prachtige gebieden in Drenthe en de geweldige kunstwerken van kunstenaars van over de hele wereld. De komende editie vindt plaats in de zomer van 2023 en is te zien in gemeente Borger-Odoorn.

Bekijk hier een verhaal van RTV Drenthe over de komende editie van Into Nature, met het thema Time Horizons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.