Menu Sluiten

Interzorg Anholt bestaat 40 jaar

Er is er één jarig in Assen. Interzorg Anholt is inmiddels een begrip geworden en viert deze week een jubileum. Deze week is het 40 jaar geleden dat deze locatie van Interzorg het levenslicht zag.

Op 1 juli 1980 werd de plek geopend waar inmiddels vele mensen hebben gewerkt, zijn verzorgd en begeleid of hebben gerevalideerd. Een plek waar lief en leed dagelijkse kost is, waar feest is gevierd, waar moeilijke momenten werden gedeeld en waar veranderingen elkaar opvolgden. 

Foto (c) Eigen collectie

Kortom, Anholt heeft een rijk verleden en een mooie toekomst. Daar staan medewerkers, vrijwilligers en cliënten dit jaar op verschillende momenten bij stil. Zo verschijnt er deze zomer een jubileumkrant en wordt de ‘verjaardag’ feestelijk gevierd op het moment dat de coronamaatregelen daar voldoende ruimte voor bieden. Zodra daar meer over bekend is, informeert Interzorg daarover.

Anholt: een begrip in Assen
Midden in Assen, op een steenworp afstand van het centrum en het station, staat het zorg- en expertisecentrum Anholt. Hier werkt een diversiteit aan gespecialiseerde teams en betrokken medewerkers nauw met elkaar samen om mensen met uiteenlopende problematiek de best mogelijke zorg en behandeling te bieden.
In Anholt kunnen mensen terecht voor onder andere moderne gespecialiseerde revalidatiezorg of voor verblijf voor korte of langdurige zorg, omdat het thuis wonen (tijdelijk) niet gaat. Alles onder één dak.
Dat cliënten de zorg en begeleiding met overtuiging aan de professionals toevertrouwen én dat zij hun leven kunnen voortzetten, zoals zij dat graag willen, daar gaat het om.

Interzorg, dicht bij jezelf
Interzorg biedt verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Thuis met Wijkzorg, of op één van de negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik. Lees meer over Interzorg op www.interzorg.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.