Icare Ledenvereniging start workshop ‘Vergroot uw kennissenkring’ in Assen

Het hebben van contact is heel prettig. Gewoon voor de gezelligheid: een praatje of een kopje koffie op zijn tijd. Maar ook voor de zekerheid dat men op anderen kan terugvallen. Voor een boodschap bijvoorbeeld, voor hulp bij ziekte, of om de kinderen van school te halen als men laat van het werk komt. 

Om mensen te helpen contacten te onderhouden en te verbreden, geeft Icare Ledenvereniging samen met het Rode Kruis op 3 en 10 oktober in Assen de tweedaagse workshop ‘Vergroot uw kennissenkring’.  De workshop is in De Schulp aan de Buizerdstraat 10 in Assen.

Foto (c) Aangeleverde foto

De workshop is voor mensen met voldoende familie, vrienden en kennissen om zich heen én voor mensen die regelmatig een praatje kunnen maken of een beroep kunnen doen op anderen als ze hulp nodig hebben.

Contacten onderhouden en verbreden
Tijdens de workshop krijgt men inzicht in hoeveel contacten ze al hebben met mensen én hoe ze hun contacten kunnen onderhouden en verbreden. In twee bijeenkomsten van 2,5 uur leren deelnemers:

· Waarom is het belangrijk om een kennissenkring te hebben?

· Hoeveel contacten heb ik?

· Hoe verbreed en vergroot ik mijn kennissenkring?

Deelnemers gaan in kleine groepjes aan de slag en oefenen ook thuis.

Gratis voor leden

De workshop is gratis en exclusief voor leden van de ledenvereniging. Wie wil meedoen, meldt zich telefonisch aan via 088 – 383 20 00. Aanmelden is mogelijk tot 26 september. Nog geen lid? Een lidmaatschap van de ledenvereniging kost € 20,50 per huishouden, per kalenderjaar.

Kijk voor meer informatie op ledenvereniging.nl/hh-kennissenkring.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.