Menu Sluiten

Hond Tinus slikt mondkapje in, Radio 538 betaalt rekening operatie

De nieuwjaarswandeling van de familie van Gerwen en hun hond Tinus uit Rolde verliep anders dan verwacht. De trouwe viervoeter zag een zwervend mondkapje als lekkere snack, waarna hij met spoed geopereerd moest worden om het kapje uit zijn maag te verwijderen.

Tinus is nog herstellende van de zware operatie, maar het gaat steeds beter. De operatie zorgde voor een rekening van €749,30 op de deurmat van de familie van Gerwen. 538-dj Ivo van Breukelen vertelde Janneke, het baasje van Tinus,zojuist dat de rekening volledig door Radio 538 wordt vergoed in ‘Hierrr Met Je Rekening’.

Foto © Aangeleverde foto

Janneke van Gerwen: “Het was best even spannend, zeker toen we van de dierenarts hoorden wat er eigenlijk aan de hand was. Het gevaar is nog niet geweken. Tinus is nog herstellende en er kunnen nog complicaties optreden, omdat het toch een hele zware operatie was. Het gaat gelukkig steeds een beetje beter, dus we hebben goede hoop. Geweldig dat jullie de rekening betalen, dank jullie wel!”

538 rekent af met 2020

Vanaf maandag 4 januari betaalt Radio 538 rekeningen van luisteraars in ‘Hierrr Met Je Rekening’. Een factuur van een kapot telefoonscherm, een mislukt huwelijksaanzoek, gitaarles waarna je geen noot kon spelen, of een gecancelde vakantie naar Gran Canaria: niks is te gek. Alle rekeningen zijn welkom, mits er een mooi, grappig of ontroerend verhaal achter zit.

Luisteraars kunnen hun reeds betaalde rekeningen inzenden via 538.nl. Als de naam van de inzender door één van de 538-dj’s wordt genoemd, heeft deze luisteraar een kwartier de tijd om de studio te bellen. Lukt dat? Dan betaalt 538 zijn of haar rekening. Lukt het niet? Dan gaat de aasgierenlijn open en worden de kosten van de rekening terugbetaald aan de luisteraar die als eerste in de uitzending komt.

‘Hierrr Met Je Rekening’ is van maandag 4 tot en met vrijdag 22 januari elke werkdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op 538 en te volgen via 538.nl en de social media kanalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.