Menu Sluiten

Hobby’s voor mannen en vrouwen tijdens Hobby Event

21 t/m 23 februari in Expo Assen 

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig uitstapje met het hele gezin? Neem dan van 21 t/m 23 februari een kijkje bij Hobby Event in Expo Assen. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter vind je hier de meest uiteenlopende hobby’s en activiteiten voor jong of oud, man of vrouw… er is voor ieder wat wils! 

Vrouwen kunnen zich helemaal uitleven bij Hobby Event! Zij kunnen aanschuiven bij een cursus bloemschikken, zeep maken of kaartjes maken. Haken, breien en borduren zijn al hele oude hobby’s en ontbreken uiteraard niet tijdens dit event. Maar ook nieuwere technieken zoals chalkboarden, diamond painting en scrapbooken zijn goed vertegenwoordigd. Tijdens het evenement vinden er diverse demonstraties plaats waarbij allerlei technieken getoond worden, bijvoorbeeld op het gebied van sieraden maken, granny squares haken en mandala kleuren. Uiteraard zijn er allerlei knutselproducten te koop bij de vele stands. 

Hobby Beurs 3 maart 2019 Foto (c) Aangeleverde foto

Workshops en games
Ook voor kinderen is er van alles te beleven tijdens Hobby Event. Ze kunnen circus voorstelling bij wonen of circusworkshops volgen. Er zijn diverse games (o.a. Pong, Fortnite en Tetris) waarmee de bezoekertjes het op kunnen nemen tegen andere kinderen of papa of mama! Wie daagt wie uit?! Of laat ze lekker de rockster uithangen met Guitar Hero!

Bouwen en knutselen
Kinderen kunnen met haarknipjes maken en cupcakes versieren hun creativiteit prima kwijt tijdens het evenement. En als ze eenmaal bezig zijn met het maken van een LEGO bouwwerk zit er voor papa en mama niets anders op dan wachten tot ze klaar zijn, want daar zijn ook nog leuke prijzen mee te winnen. Daarnaast zijn er op het evenement heel veel knutsel kraampjes te vinden die ook bij kinderen goed in de smaak zullen vallen.

Volop vermaak voor mannen
Maar ook voor de mannen zijn er diverse activiteiten tijdens het evenement. Er zijn modelbouwbanen te zien waarbij vrachtwagens en landbouwmachines voorbijkomen. Er varen zelfs boten in een waterbassin! Bezoekers kunnen ter plekke modelbouwartikelen aanschaffen, zodat ze thuis met hun hobby aan de slag kunnen gaan. En verder zijn er games om ter plekke te spelen en stands met meccano, RC Auto’s, houtdraaiwerk en beeldhouwen. Maar ook de workshops cup cakes bakken vallen vast bij heel veel mannen in de smaak.

Hobby Event is geopend op vrijdag 21 t/m zondag 23 februari van 10.00 – 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.hobbyevent.nl. Koop je kaartje online met korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.