Menu Sluiten

Het vriest (nog) niet maar wel een ijsbaan in Assen

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 december is er een kerstmarkt met foodtrucks en chalets op het Koopmansplein in Assen. Op zaterdag 21 en zondag 22 december kan er tussen 10.00 en 13.00 uur gratis geschaatst worden op de ijsbaan op het plein. Ook is er volop muziek en entertainment tijdens de kerstmarkt.

Openingstijden      De kerstmarkt met foodtrucks heeft de volgende e openingstijden: 20 december 17:00 – 21:30; 21 december 10:30 – 17:30 en op 22 december 10:30 – 17:30

Gratis schaatsen     Op zaterdag 21 en zondag 22 december van 10.00 – 13.00 uur kan iedereen gratis komen schaatsen op de ijsbaan op het Koopmansplein. Schaatsers krijgen een polsbandje en mogen maximaal een uur gratis schaatsen. Ze kunnen tot uiterlijk 12.30 uur de baan op.

Eten en drinken De Kerstmarkt staat dit jaar in het teken van eten en drinken. De chalets en foodtrucks bieden van alles aan, waaronder fruit met chocolade, glühwein, warme chocolademelk, nasi en poffertjes.

Entertainment en muziek Tijdens het kerstweekend geven icecarvers diverse demonstraties van het maken van ijssculpturen. Ook is er het hele weekend muziek. Coverband Redleck zorgt op vrijdag voor de muzikale omlijsting en Opa’s Kunstgebit brengt folk met een knipoog op zaterdag. Op zondag brengen The Christmas Sisters de mooiste kerstliedjes van alle tijden ten gehore.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.