Menu Sluiten

Het tweedaagse Preuvenement gaat dit jaar door!

In het laatste weekend van augustus wordt in de Gouverneurstuin en op de Brink het Preuvenement gehouden. Het is een voorproefje van wat er te verwachten valt het aankomende culturele en culinaire seizoen.

Foto © Aangeleverde foto / Preuvenement

Het Preuvenement biedt drie podia. Op het houten Koepelpodium in de Gouverneurstuin staan artiesten die, onder andere, afgelopen jaar geprogrammeerd stonden in De Nieuwe Kolk. Denk aan Tim Akkerman (voormalig zanger van Di-rect), Tim Knol & the Bluegrass en Gallowstreet. Het kleinere Vijverpodium biedt plek aan regionale artiesten en het Brinkpodium staat in het teken van jong talent.

Smaakzintuigen

Naast het proeven aan cultuur, kunnen bezoekers hun smaakzintuigen volop de kost geven. In de Gouveneurstuin en op de Brink staat de Assense horeca met stands waar een hapje en een drankje gehaald kan worden. “Het was afwachten of horecaondernemers na zo’n moeilijk jaar nog wel zin hadden in zo’n evenement, maar het aantal enthousiaste aanmeldingen was overweldigend,” zegt zakelijk leider en coördinator horeca Patricia Langen.

Kinderen kunnen zich vermaken in de mini-bioscoop van het DNK en kunnen een reuzen stoepkrijtkunstwerk maken of een zandsculptuur knutselen.

Het Preuvenement is een gratis evenement op zaterdag 28 en zondag 28 augustus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.