Het einde der tijden met Town of Saints

Het schijnt dat Town of Saints bijna niet meer hadden bestaan, maar de doorstart is gemaakt en die brengt de Gronings/Finse band zaterdag 24 november naar De Amer (20.00 uur).

Foto © Aangeleverde foto

Na het tweede album No place like this (2016) en een jaar vol optredens door heel Europa was het kennelijk even op. De kern van de band, zanger/gitarist Harmen Ridderbos (Groningen) en violiste Heta Salkolathi (Finland) pakte als duo toch de draad weer op en dat resulteerde zelfs in een nieuw album: Celebrate. Daarop wordt teruggegrepen op de roots als folkduo al wordt het tweetal, ook live,  bijgestaan door Jesse (drums), Jukka (bas) en Berend (gitaar). Veel van de nieuwe nummers gaan over het menselijk gedrag rond het einde der tijden. Dat klinkt niet erg opwekkend, maar Town of Saints behandelt het thema met frisse energie, humor en spelplezier. Celebrate bevat elf nummers die soms melancholisch en dreigend klinken, maar het kan er ook ronduit feestelijk aan toe gaan.

De stijl van Town of Saints beweegt zich tussen folk, folkrock en pop. Waar in De Amer de nadruk zal liggen is niet te voorspellen, maar het nieuwe werk zal ongetwijfeld aan bod komen.

Reserveren via: 06 8322 5680 of reserveren@cafedeamer.nl

Voor de agenda

Zaterdag 24 november 2018

Town of Saints ( folkrock, pop)

De Amer in Amen

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 19,00

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.