Menu Sluiten

Heropening ALDI Assen zonder feestelijkheden

Tijdelijke sluiting vanaf 21 november

Op vrijdagochtend 4 december om 8.00 uur opent de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Groningerstraat in Assen de deuren. In verband met de sinds 14 oktober jl. aangescherpte coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten. 
In verband met de verbouwing sluit het filiaal tijdelijk op zaterdag 21 november om 18:00 uur. In de periode dat het filiaal gesloten is, kunnen klanten naar ALDI-winkels in Tynaarlo en Smilde.

Foto (c) Aangeleverde foto

VERNIEUWDE ALDI
De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

De vernieuwde winkel aan Groningerstraat 340, Assen beschikt over 104 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 uur – 21:00 uur en op zondag van 12:00 uur – 18:00 uur.

DUURZAME WINKEL
Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

CORONAMAATREGELEN
De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers zijn voor ALDI van het allergrootste belang. Daarom hanteert ALDI de volgende maatregelen:

• Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen.
• Kom alleen (1 persoon per huishouden).
• Het gebruik van een winkelwagen is verplicht.
• Het gebruik van een mondkapje wordt dringend geadviseerd.
• Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel.
• Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers.
• Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers. En koop niet meer dan u nodig hebt.
• Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.
• Na 20:00 uur verkopen wij geen alcoholische dranken.

Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 08.00 uur, reserveren wij in alle winkels een uur voor ouderen en kwetsbaren. Daarnaast reserveren we later op die dagen nog een uur; dat uur verschilt per winkel. Vraag in de winkel naar deze gereserveerde openingstijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.