Menu Sluiten

Henk Santing gaat de verkiezingskar van Stadspartij PLOP trekken

Stadspartij PLOP heeft Henk Santing aangewezen als lijsttrekker. Hij is momenteel fractievoorzitter en heeft de nodige ervaring in de gemeenteraad. “Ik heb er zin in om de verkiezingen in te gaan,” aldus een enthousiaste Santing.

Over vijf maanden zijn de gemeenteraadsverkiezingen, dat betekent werk aan de winkel voor de fracties. De één na de andere partij maakt de lijsttrekker bekend. Tijdens de goed bezochte ledenvergadering van Stadspartij PLOP op 12 oktober jl. is Santing gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022. 

Lijsttrekker Henk Santing krijgt de bloemen van voorzitter Ruud Wiersema

“Henk heeft zich in de afgelopen jaren, waarin hij actief was en is als fractievoorzitter, een PLOP-per ten voeten uit getoond. Zijn kennis, ervaring, betrokkenheid, bekwaamheid, inzet en inzicht waren en zijn voor Stadspartij PLOP van onschatbare waarde,” zegt PLOP voorzitter Ruud Wiersema.

Santing heeft zijn benoeming in dank aanvaard en heeft er zin in om de verkiezingen in te gaan met de leden en het bestuur. De komende weken zullen de gesprekken plaatsvinden met de andere kandidaten. Op 14 december wordt de kandidatenlijst vastgesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.