Menu Sluiten

Hendriks & de Jonge(ns) sluit(en) zich aan bij een vernieuwd Perdon!

Foto (c) Aangeleverde foto

Historie Hendriks & de Jonge
Hendriks & de Jonge Interieurbouw ontstond in 1959 en kwam voort uit Homan’s Winkelbetimmeringen, waar de vader van Bert Hendriks en de heer de Jonge toentertijd werkzaam waren.

Ruim 30 jaar later – in 1990 – trad Bert Hendriks in de voetsporen van zijn vader en werd in 2001 eigenaar van het productiebedrijf. Wegens groei verhuisde de interieurbouwer in juli 2011 vanuit Vries naar een groter pand in Tynaarlo. De jaren die volgden waren een doorgaand succes.

Brand bij Hendriks & de Jonge
De – op dat moment – rijke historie van de interieurbouwer werd bijna 10 jaar later abrupt verstoord toen een enorme brand het pand verwoestte. 2019 werd een zwarte bladzijde in de geschiedenis voor Bert en zijn team. Plotseling stond de vakman voor een moeilijke beslissing: moest hij zijn bedrijf opnieuw opbouwen of was dit het moment om zijn kennis en kunde over te dragen aan een ondernemer met vergelijkbare, maar frisse kijk op interieurbouw?

Overname Hendriks & de Jonge Interieurbouw door Perdon Interieurbouw
Dat laatste wordt in juli 2020 een feit. Hendriks & de Jonge wordt “uit de brand geholpen” dankzij de overname door Perdon Interieurbouw. Met tien nieuwe medewerkers, inclusief de gouden handen van Bert Hendriks, wordt het bestaande team van interieurspecialisten uitgebreid naar een team van bijna 20 medewerkers. Voor beide partijen zijn kwaliteit en service de belangrijkste kernwaarden, waardoor bestaande relaties (aannemers, architecten, projectinrichters, zakelijke en particuliere klanten) van zowel Perdon als van Hendriks & de Jonge de kwaliteit en service mogen verwachten die zij van hun partner in interieurbouw gewend zijn.

Meer capaciteit voor maatwerk interieur
Het samengesmolten team van meubelmakers verhuisde eerder dit jaar gezamenlijk – inclusief modern machinepark naar een nieuwe locatie binnen Assen en is daar gevestigd op het industrieterrein aan de Weverstraat 20. Met een werkplaats die aanzienlijk groter is dan voorheen, heeft Perdon nu nóg meer capaciteit om de kwaliteit en service van maatwerk interieur te waarborgen en is daarmee één van de grootste noordelijke spelers in de wereld van interieurbouw.

Perdon – Maakt het je eigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.