Menu Sluiten

Haunted Carwash bij Niels Autowas West

Je auto wassen wordt nooit meer hetzelfde… De langste wasstraat aan de Balkengracht in Assen wordt tijdens Halloween op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober omgetoverd tot haunted carwash. Durf jij het aan?!

Foto (c) Aangeleverde foto

‘Het worden spannende avonden bij onze wasstraat’, vertelt eigenaar Niels Wessels. ‘Wassen bij ons is altijd al een beleving, maar tijdens Halloween halen we alles uit de kast op daar nog een extra dimensie aan toe te voegen. We zijn deze twee avonden geopend van 18.00 tot 20.00 uur. Uiteraard houden wij ons aan alle richtlijnen van de overheid. Mensen kunnen in onze wasstraat ‘corona-proof’ Halloween beleven.’

De haunted carwash is de enige in de regio. Bezoekers betalen deze avond een speciaal tarief. Voor 12,50 euro heb je een spannende rit en een sprankelende auto.

Er zijn 300 coupons beschikbaar die via de webshop besteld kunnen worden. Jouw bestelde coupon kun je op vrijdag of zaterdag laten zien op je telefoon en dit kan gewoon door je autoraam. Je hoeft je ramen dus niet te openen. Coupons zijn te bestellen op https://www.nielsautowas.nl/webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.