Menu Sluiten

Grote variatie aan hobby’s tijdens Hobby Event in Expo Assen

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 februari spelen hobby’s de hoofdrol in Expo Assen. Tijdens Hobby Event maken bezoekers kennis met de meest uiteenlopende hobby’s.

Van knutselen tot sieraden maken en van lego tot games, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Ruim 10.000 m2 wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops én demonstraties bijwonen.  

Foto (c) Expo Assen

Tijdens Hobby Event hebben bezoekers geen tijd om zich te vervelen. De keuze aan leuke hobby’s is eindeloos en bijzonder gevarieerd. Er zijn allerlei leuke workshops, zoals zeep, cup cakes versieren en haarknipjes/haarstrikjes maken, waar je gelijk aan de slag kan gaan. Een cursus bloemschikken komt altijd van pas bij het samenstellen van een mooi boeket, maar een workshop amuses en sushi maken zal ook bij menigeen in de smaak vallen. En wat te denken van de workshop Tangle tekenen! Helemaal van deze tijd, superleuk om te doen en iedereen kan het leren. Verder is er aandacht voor vingerveegtechnieken, stenen bewerken, modelbouw, diamond painting, wol, meccano, pottenbakken, sieraden maken, beeldhouwen, scrapbooken en nog veel meer. Ook als je zelf geen hobby hebt, is dit evenement een leuk en gezellig uitstapje waarbij je zomaar de kans loopt om een nieuwe hobby op te doen.

Voor het hele gezin
Hobby Event is een leuk uitstapje voor het hele gezin. Kinderen zullen zich volop vermaken tijdens het event en daarmee is het gelijk een leuk uitje tijdens de voorjaarsvakantie. Het wordt zelfs lastig om kinderen weer mee naar huis te krijgen. Speciaal voor kinderen is er een Gameplein, Kinderplein, Modelbouwplein, Lego en Circus aanwezig. En er kan natuurlijk volop geknutseld worden. Ze komen tijd te kort om alles te doen.

Voor bezoekers die houden van (miniatuur)voertuigen zijn er diverse activiteiten tijdens het evenement. Er zijn modelbouwbanen te zien waarbij vrachtwagens en landbouwmachines voorbijkomen. Er varen zelfs boten in een waterbassin! Bezoekers kunnen ter plekke modelbouwartikelen aanschaffen zodat ze thuis met hun hobby aan de slag kunnen gaan. En verder zijn er games om ter plekke te spelen en stands met meccano, RC Auto’s, houtdraaiwerk en beeldhouwen. Ook kan een kijkje worden genomen bij de Open Noord Nederlandse Drone Wedstrijd die tijdens de beurs wordt gehouden.

Hobby Event vindt plaats in Expo Assen (naast het TT-circuit) en is geopend op vrijdag 21 t/m zondag 23 februari van 10.00 – 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op  www.hobbyevent.nl. Koop je kaartje online met 2 euro korting!