GROOT NIEUWS…

POP UP Galerie – Kunstwinkel HOOGLANDER

Op 22 juni zal ik in de Oudestraat te Assen een Pop Up Galerie – Kunstwinkel openen. Dit zal in de eerste instantie een tijdelijk concept zijn, totdat er een definitieve huurder in komt. Dan zal ik weer verhuizen naar een ander tijdelijk pand, tenzij blijkt dat ik hier kan blijven zitten.

Foto © Aangeleverde foto

In de Galerie zal naast mijn eigen werk ook werk te zien zijn van gastexposanten. Daardoor zal het werk zeer divers zijn en om de maand wisselen en zal ik mij richten op het brede publiek. De drempel is laag en de kunst is betaalbaar. Ook zal ik een springplank zijn voor beginnende kunstenaars. Ondanks dat zal ik de kwaliteit behouden en zal er een mooie
collectie te zien zijn.
Naast de Galerie zal ik ook kunstenaarsbenodigdheden verkopen zoals doeken, verf, kwasten etc. Ik zal verkooppunt zijn van Van Beek Art Supplies en wat ik niet in voorraad heb, kan besteld worden. Ook laten inlijsten is mogelijk.
Er zullen presentaties gehouden worden door de gastexposanten en er zullen lezingen zijn door professionele kunstenaars en andere vaklieden.

Wil je ook gastexposant worden? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met mij op via onderstaande email.
Kom ook op de opening: Zaterdag 22 juni om 15.00 uur
Oudestraat 7, 9401 EG Assen.
www.hooglanderartexpo.nl
sonja@hooglanderartexpo.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.