Menu Sluiten

GRATIS HARDLOPEN VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Versoepelingen coronamaatregelen; ‘meer ruimte voor de sport’. Daarom maken wij een #frissestart.

Wij starten weer met trainingen voor beginners op maandag 14 juni 2021.

Met welk doel ga jij sporten? Iets doen aan de gezondheid, hardlopen omdat het een hype is, conditie verbeteren, afslanken, noem maar op. Je wilt graag gaan hardlopen, maar er is zoveel informatie dat je niet weet wat wel en wat niet goed is. Sluit je daarom aan bij Loopgroep Kloosterveen want in een groep gaat dat beter. Pak deze mogelijkheid, dit is de kans om met andere beginners rustig aan je conditie te gaan werken.

Foto © Aangeleverde foto

Ons motto:
Hardlopen dicht bij huis.
Gezellig in een groep.
Nieuwe mensen leren kennen.
De omgeving beter leren kennen.
En je conditie op peil brengen.

Wij gaan – nu het weer kan – starten met een beginnersgroep, voor elk niveau !! Ook gevorderde lopers blijven uiteraard welkom.

Iedere maandagavond van 19.30 uur tot ongeveer 20.30 uur is er training voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. Iedereen is welkom, meedoen is gratis. We starten vanuit het centrum van de Kloosterveste. De training wordt verzorgd door ervaren hardlopers die jou graag wegwijs willen maken in de loopsport.

Vooraf aanmelden verplicht. Dit kan via de link op onze website of https://loopgroepkloosterveen.nl/nieuweleden. Informatie over locatie en tijden kun je op onze website vinden www.loopgroepkloosterveen.nl.

#Frissestart

QR_nieuweleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.