Menu Sluiten

Grand opening Club17

Na de persconferentie van gisteravond weten ze het zeker. Aankomende vrijdag mag Club17 in Pand17 eindelijk de deuren openen. Na maanden van hard werken, worden vrijdag de eerste cocktails geshaket en de eerste danspasjes gezet.

Club17 mag vanaf dit weekend open 
Foto © Omroep Assen / Romy Posthumus

Initiatiefneemster Tessa de Wilde is ontzettend blij met de versoepeling: “Het is zo fijn dat alles open mag. We hadden alles al klaar staan gisteren. Maar nu het officieel naar buiten is, kunnen we los.” En los gaat het aanstaande vrijdag. De ‘grand opening’ wordt gevierd met dj’s, danseressen en vip tafels. Gisteravond werden de eerste tickets al verkocht.

Coronamaatregelen 

Club17 zal vanaf nu elke vrijdagavond tussen 21:00 uur en 02:30 open zijn. Op zaterdagavond worden af en toe feesten gegeven, als de club niet is afgehuurd voor privé-feesten. Voor dit weekend is nog de qr-code nodig. Deze wordt vanaf volgende week afgeschaft. In de club passen ongeveer 250 tot 300 mensen. Dan is het een binnen evenement onder de 500 mensen en is het 1G-beleid niet nodig.

Het kabinet kondigde gisteren meerdere versoepelingen aan. Vanaf vandaag mogen mensen weer onbeperkt aantal mensen thuis uitnodigen. Vrijdag mag de horeca tot 01:00 uur open en de stadions mogen weer vol. Vanaf vrijdag 25 februari verdwijnen bijna alle coronamaatregelen. De mondkapjes kunnen in de prullenbak, bij evenementen onder de vijfhonderd personen is de qr-code niet meer nodig en de openingstijden van de horeca zijn weer zoals voor de pandemie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.