Gospelkoor Reflection neemt afscheid met een groots concert

Op 16 maart a.s. laat gospelkoor Reflection weer van zich horen tijdens ‘Reflection in concert’.

De afgelopen periode heeft het koor hier naar toe gewerkt samen met dirigent Arnold Wienen. Voor hem zal het, na negen prachtige jaren, de laatste keer zijn dat hij dit koor begeleidt. Daarom wordt nog een keer alles uit de kast gehaald om God te danken voor de afgelopen jaren.

Foto © Aangeleverde foto

Mede dankzij dirigent Arnold Wienen heeft Reflection negen jaar geleden  een nieuwe weg in kunnen slaan en is als projectkoor verder gaan. Er werd de afgelopen jaren aan zestien verschillende projecten gewerkt die stuk voor stuk af werden gesloten met 16 prachtige concerten. De ene keer in het theater met alles er op en eraan en andere keren in kerken in een akoestische setting. Er werd vaak samengewerkt met  bekende artiesten uit de gospelwereld. Na negen jaar is het voor de dirigent tijd om het stokje over te dragen.

De afgelopen 3,5 maand heeft het koor hard gewerkt om een zeer divers repertoire in te studeren en presenteert het op 16 maart a.s. ‘Reflection in concert’. Extra bijzonder is dat veel oud-leden en andere belangstellenden zich hebben aangesloten voor dit project en het koor uit bijna 70 zangers en zangeressen bestaat. Daarbij verlenen ook nog eens 3 fantastische solisten hun medewerking aan het programma. Marcel Zimmer, André van Zyl en Jody Bhe zullen zowel solo als samen met het koor van zich laten horen. Ook een live band en blazerssectie zullen niet ontbreken. Dit alles samen zorgt voor een avond vol bekende meezingers, prachtige luisterliederen en knallende gospels. Heb jij zin in een spetterend avondje uit met een prachtige inhoud?! Reserveer dan zo snel mogelijk jouw tickets!

Het concert begint om 19.30 u en vindt plaats in de grote zaal van De Nieuwe Kolk. Kaarten zijn te reserveren via de website van het theater www.dnk.nl/theater en via de koorleden.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.