Menu Sluiten

GO Sharing introduceert elektrische deelscooters in Assen

Vanaf vandaag zijn de groene elektrische deelscooters van GO Sharing ook in Assen terug te vinden. Het bedrijf heeft er 100 deelscooters geplaatst. Assen is de eerste stad in de provincie Drenthe waar GO Sharing nu ook actief is.

Foto © Aangeleverde foto

De deelscooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100 procent elektrisch. De batterijen worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. Iedereen met een rijbewijs en de GO Sharing app kan gebruik maken van de duurzame dienst.

De 100 scooters zijn te gebruiken wanneer men wil en er hoeft alleen betaald te worden voor de minuten dat er met de scooters wordt gereden.

Mobiliteit van iedereen, voor iedereen
Het doel van de ambitieuze start-up GO Sharing is het veranderen van de manier van hoe we met vervoer omgaan. “GO Sharing staat voor een groene planeet met mobiliteit van iedereen, voor iedereen,” zegt Raymon Pouwels, CEO van GO sharing. “Wij willen een gedragsverandering teweeg brengen van ‘iedereen een eigen voertuig’, naar ‘gebruik wanneer je het nodig hebt’. En dat doen we op een duurzame manier, met elektrisch deelvervoer. Zo zorgen we samen met onze gebruikers voor minder verkeersopstoppingen en het terugdringen van de ruimtebesteding voor parkeerplaatsen. Met het deelvervoer dragen gebruikers niet alleen bij aan een beter leefmilieu, het scheelt ook in de portemonnee: je hebt geen eigendomskosten en betaalt dus alleen per minuut die je reist, vanaf 23 cent.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.