Geven met de Givt app aan Open Huis Assen

Algemeen:

Het Open Huis Assen is gevestigd aan de Brink 25-26 in Assen. Het is een inloophuis voor iedereen die behoefte heeft aan gezelschap of gezelligheid. Het is een inloophuis zonder loket en voorwaarden.
Op 6 dagdelen in de week is het Open Huis geopend en bied een huiskamer voor velen.

Voor het goede werk van Het Open Huis in Assen is veel geld nodig. Het stelt ons in staat kwetsbare mensen te helpen en te ondersteunen. Het Open Huis leeft in feite van giften, collectes, donaties en subsidies. Daarom hebben we op onze website ook een speciale pagina voor het doen van giften en donaties. (www.openhuisassen.nl/doneren)

Foto © Aangeleverde foto

Gelukkig wordt het werk van het Open Huis al gesteund door veel particulieren en instanties. De komende jaren zullen we het pand van binnen grondig moeten aanpakken. Steeds meer mensen komen binnen met hulpmiddelen. Het pand aan de Brink 25-26 zullen we nog toegankelijker (moeten) maken. Daarvoor is veel geld nodig. Wij hopen dat u ons daarbij met uw gift wilt helpen.

Er zijn steeds meer mogelijkheden en manieren om te doneren. Een hele moderne manier is het geven met de zogenaamde “Givt” app op de smartphone.
Bij het Open Huis kunt u nu ook doneren met de Givt app. Wij hebben daartoe op onze website, drukwerk en onze giftenbus een zogenaamde QR-code opgenomen. Wanneer u deze met uw Givt app scant kunt u op een eenvoudige manier aan het Open Huis doneren.

Hartelijk dank voor uw gift!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.