Menu Sluiten

Geef je op veur de Stoplochtsessies!

Frisse, nieuwe Drentstalige liedjes, dat moet de opbrengst worden van de Stoplochtsessies van streektaalorganisatie Huus van de Taol.

De tien mooiste liedjes worden vereeuwigd in een opname, waarvan de clip uitgezonden wordt bij RTV Drenthe. Ben je pas begonnen of al jaren werkzaam in de muziek, groep of solo-artiest: iedereen die zich verbonden voelt met het Drents kan zich aanmelden.  


Foto (c) Aangeleverde foto

De uitdaging: schrijf een liedje van maximaal één minuut, de tijd die je ongeveer voor een stoplicht doorbrengt. Het liedje is in het Drents en akoestisch uitvoerbaar. Of je nou een ballade, een rocknummer of een gevoelig popliedje schrijft: alles is mogelijk. De groep waarmee je het liedje uitvoert, mag maximaal uit vijf personen bestaan.

Is schrijven in de streektaal lastig? Of heb je geen begeleiding? Geen probleem: geef je voor 1 maart 2020 op, dan kun je gekoppeld worden aan andere muzikanten of ondersteund worden bij het schrijven.

Stuur vóór 1 april 2020 je demo in via info@huusvandetaol.nl of www.huusvandetaol.nl/stoplochtsessies. Jouw inzending wordt beoordeeld door een professionele jury, waarna van de tien beste liedjes een opname en een clip gemaakt worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.