Menu Sluiten

Frisse start badmintonjeugd Assen

Frisse start voor badmintonjeugd in Assen. Letterlijk en figuurlijk!

Afgelopen woensdag was de allereerste keer dat de jeugd 6 t/m 18 jaar van BC Assen niet in een verwarmde sporthal, maar buiten trainden. Een verfrissende ervaring, niet alleen voor de jeugd, maar ook zeker voor de trainers. 24 Jeugdleden durfden het aan om bij een temperatuur van 4 graden Celsius mee te doen met de 1ste buitentraining.

Foto © Aangeleverde foto

Voor jeugdtrainers Jeroen Hummel en Erwin Holtrop was het improviseren geblazen omdat een hockeyveld nu eenmaal geen badminton court is en omdat de bestelde Air-shuttles en Air-badmintonbuiten netten nog niet binnen waren. De aanschaf hiervan werd overigens mogelijk gemaakt vanuit de opbrengsten uit de Rabobank Clubsupport en de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz van 2020. Badminton Combinatie Assen prijst zich gelukkig dat zij ook dit jaar zijn ingeloot bij de #jsapoiesz! Deze sponsoractie loopt nog tot en met 11 april 2021. Iedereen die de badmintonsport en onze vereniging een warm hart toe draagt, kan de ontvangen sponsormunten in de BCA spaarkoker in filiaal Poiesz Pittelo doneren. Hier staan ook de spaarkokers van nog 7 andere verenigingen: Zwemvereniging De Watervrienden, Scouting Johannes Post Groep, Orange Youth Band, Jeugdcircus Bombari, Baguala gym, Hockeyvereniging Assen en natuurlijk voetbalvereniging LTC. BC Assen hoopt dat alle verenigingen dit jaar een mooi bedrag bijeen sparen tijdens deze actie.

Er staan nog 4 buitentrainingen gepland in maart. Jeugd van 6 t/m 18 die mee wil doen, is van harte welkom. Op onze website staat alle informatie over de locatie en de tijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.