Menu Sluiten

‘Foute’ muziek van ‘We are 90’s’ biedt groot feest in Expo Assen

‘(I Wanna see the) Rainbow high in the sky’ en ‘Luv you more’; wie kent ze niet? Zodra deze happy-hardcore tunes van DJ Paul Elstak uit de boxen knallen, wordt er gedanst en gezongen tot je erbij neervalt. En wat dacht je van ‘Dreams’ en ‘Never Alone’ van 2 Brothers on the 4th floor? Of ‘Captain Jack’? Of ga je liever naar Ibiza met de Vengaboys?

Het kan allemaal op ‘We are 90’s’, zaterdag 7 maart; Expo Assen. Ben jij erbij? ‘Come take my hand’.

Foto (c) Aangeleverde foto

‘Een mooier feest zul je in 2020 niet meemaken’, weet organisator André Venema van Real Events. Kosten noch moeite werden gespaard om een formidabele line up te krijgen. ‘Dit is 90’s muziek ten top! Het belooft een geweldig feest te worden.’ Dus vind je er niet alleen Paul Elstak, 2 Brothers on the 4th floor en de Vengaboys, maar ook Deejay Nelson, Captain Jack, The Drakraver en DJ Jean.

‘Dikste 90’s feest’
Zaterdag 7 maart gaan in Expo Assen alle remmen los. Dan kun je helemaal uit je dak gaan met hits uit de jaren ’90 van de vorige eeuw. Muziek waarop je maar twee dingen kunt doen: dansen en meezingen. Vanaf half acht is de zaal open, om je daarna tot in de vroege uurtjes te voorzien van de mooiste muziek ooit gecomponeerd om een fantastische avond te beleven. Als om 3.30 uur de deuren echt gaan sluiten, heb je geheid overal spierpijn. Van het lachen, zingen én dansen! ‘We are 90’s zijn feesten voor jou en mij’, vertelt André. ‘We are 90’s is het dikste 90’s feest in de regio Assen.’

Tickets kosten normaal 23,50 euro, maar je kunt nu (nog) profiteren van de ‘extreme early bird tickets’. Die kosten online slechts 17,50 euro en bieden je gegarandeerd een ticket voor de meest spectaculaire dans- en zangshow ooit. Wees er snel bij. Kijk op www.real-events.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.